Søndag 17. juni kl.1600 møter VFK bergenslaget Nest Sotra på Moseidmoen.

Nest Sotra ledes av tidligere toppspiller David Nielsen (bildet), og er et lag som har klare ambisjoner om opprykk. Bergenslaget åpnet årets sesong dårlig, og tapte tre av de fire første kampene. Deretter har det gått atskillig bedre, og laget har vunnet fire av sine fem siste kamper. I nest siste kamp gikk de på en bortesmell mot Odd 2, og tapte hele 4-0. Men de grønne reiste seg på hjemmebane i forrige serierunde, og slo et sterkt Vidar-lag 2-1.

Nest Sotra er et lag som har flere meriterte kvalitetsspillere. Angrepsrekka (bildet) er fryktinngytende, og består av tidligere Notodden- og Altaspiller Tor-Mathis Kåven, toppscorer og hurtigtog Simen Næss, samt tidligere Sogndalspiller Kim-Rune Hellesund. Alle tre er hurtige og dyktige foran mål.

I tillegg må VFK se opp for den kreative, pasningssikre og skuddsterke «Magne Hoseth»-kopien, Johnny Furdal, som ofte ligger og lurer i mellomrommet. Han kan fort lage trøbbel for hjemmelaget. Tungt offensivt skyts med andre ord.

Ellers har årets første kamper vist at Nest Sotra er atskillig mer rufsete bakover enn fremover på banen. Dette håper vi at et VFK i stadig fremgang kan klare å utnytte. Vi ser derfor frem til en morsom og målrik forestilling på Moseidmoen til søndag, med to gode offensive lag, som begge har lyst til å ta med seg tre poeng. Vel møtt!:-)