Simen Aleksander Aanonsen (18) har meldt permanent overgang fra Jerv etter å ha spilt 2018-sesongen på utlån her i Vennesla.

Skrevet av Stian Bøe

Midtbanespilleren har tross sin unge alder allerede god erfaring etter tre strake sesonger med mye spilletid i 3.og 4.divisjon. Han står oppført på fotball.no med 36 kamper for Jerv 2/11 mål, og endte opp med 17 kamper for Vindbjart (ville blitt flere foruten skaden han pådro seg i Sandefjord) og to mål, seiersmålene mot Halsen og Madla i september. Man skulle tro den lange kroppen og bena ville passet bedre i helt foran eller bak, men det er ingen tvil om at nærteknikken rekker helt ned til føttene og at rekkevidden i duellene er stor både med og uten ball. Så får det heller være at det av og til kan være vanskelig å skille ham fra midtbanemakker Børge Engesland på litt avstand.

Aanonsen2

Her er trenerens velkomstmelding:

GLADMELDING!
Simen Aanonsen har valgt å spille for VFK i 2019. Simen har gått sin fotballskole i Grimstad og Jerv (bla under sin kyndige pappa, Svein). Han er m.a.o. godt skolert på alle områder. På tross av sin unge alder (18), gjør han ofte veldig gode valg. Han har en klokskap i spillet som er beundringsverdig og ganske uvanlig for gutter på han sin alder.

Simen som var på utlån fra Jerv i 2018, hadde en flott utvikling i VFK. Etter å ha blitt kjent med personen og spilleren Simen, mener vi bestemt at denne gutten har et potensiale som kan føre han langt. Veldig langt! Han er rett og slett en uslepen diamant både på og utenfor banen.

Vi er selvsagt svært så glade for at Simen valgte å spille for VFK. Og alle som kjenner gutten, vet at det var et veloverveid og reflektert valg. At det på sikt vil kunne føre til spill i OBOS og Grimstad, er vi sikre på.

Velkommen og lykke til!