Søndag 10/6 kl.1800 sparkes årets tredje nabooppgjør i gang for VFK`s seniorlag.

MK har startet sesongen godt, og ligger på øvre halvdel av tabellen. Før sesongen tippet de fleste at Mandalslaget ville slite i bunnen, men foreløpig har gutta i grønt gjort tipsene til skamme. Forrige runde nedkjempet mandalittene serieleder Vidar, og reiste hjem fra Stavanger med tre meget imponerende poeng i bagasjen.

Årets MK-lag består av en fin miks av rutinerte ringrever og unge, sultne talenter. Til nå i årets sesong har MK fremstått som godt organiserte defensivt, og spesielt farlige på kontringer og dødball. Laget har en solid forsvarsrekke, med kaptein og tidligere toppspiller Inge Nilsen som den store krumtappen. Mads Heldal (utleid fra VFK) bekler ofte høyrebacken i MK`s forsvarsfirer, men den hurtige unggutten har vært ute med skade/sykdom de to siste kampene. Fremover i banen er det stortalentet Martin Ramsland (bildet) som stort sett stjeler overskriftene. Unggutten kan beskrives som rask, sterk, uforutsigbar og målfarlig. I sine beste stunder er Ramsland et helt angrep alene.

VFK har fått en tung start på årets sesong. Kun 6 poeng er sanket på de 7 første kampene, og laget trenger en seier. Heldigvis snur ting seg fort i fotball, og en seier i idrettsparken på søndag kl.18 kan bli vendepunktet for et prøvet VFK-lag. Vel møtt!