De er alle 95-modeller, regnes som store talenter og har fått mye spilletid i treningskampene til nå. De er ambisiøse og har som mål å leve av fotballen. Først og fremst vil de spille fast på Vindbjart kommende sesong!

Her kommer en presentasjon av de nye spillerne i Vindbjarts A-stall

Alexander Jones

Alex JonesAlex spilte i Hånes til han var 13 år. Siden har han vært i Start og spilt på landslaget siden han ble tatt ut på G-15. Han har ca 40 kamper med flagget på brystet og spilt mye sammen med spillere som Mats Møller Dæhli og Bård Finne. Han er en back som liker å angripe og blir gjerne med helt frem for å avslutte. Samtidig er han trygg defensivt og komfortabel på både høyre og venstre side.

 

 

Thomas Zernichow

Thomas ZernichowThomas spilte fotball i Våg før han gikk til Vigør foran 2012-sesongen. Han ble hentet til juniorlaget, men spilte snart med seniorene og hadde en veldig god utvikling der. Han er en løpssterk, rask og klok indreløper, som har god teknikk og et sjeldent godt driv med ballen.

 

 

 

Mads Peder Eskesen

Mads Peder EskesenMads er fra Tangvall og har spilt i Søgne hele karrieren. Han er en duellsterk midtstopper, som er god med ballen og som liker å ta den med seg fremover i banen. Han har gjort store fremskritt i vinter og spilte sin beste kamp for Vindbjart i seieren mot Bryne.

 

 

De har vært med i hele vinter og har blitt kjent med nye lagkamerater og en ny spillestil. De skryter av det gode humøret og samholdet i gruppa, og føler seg godt tatt imot i klubben. – «Vi har jo hørt mye bra om klubben og ser at det er et bra sted å utvikle seg som spiller. Vi ser jo at det går an å gå fra Vindbjart til Tippeligaen, og det er inspirerende», sier Jones. – «Her har vi mye ballkontakt og lærer å bli modige i spillet. Det er lov å feile!» Noe av det viktigste nye spillere i klubben må venne seg til er igangsettingen bakfra med klareringsforbud, men dette gir MYE ballkontakt og en god utvikling av mentale og tekniske ferdigheter. Alex, Thomas og Mads viser alle gode evner på dette området. Det er mye talent i denne trioen og vi gleder oss til å følge guttene i årets sesong!