Alexander Jones har nylig vært på treningssamling med landslaget på La Manga(4-11 februar).

Nå er han tatt ut i troppen som skal til Hellas for å spille privatlandskamp 2. mars. G-19 landslaget forbereder seg til de skal spille EM-kvalik i Romania 5-10 juni. Motstandere er Russland, Østerrike og Romania. Gruppevinneren går til EM i Ungarn(19-31 juli).

Alexander hadde dette å si om sitt La Manga-opphold: – «Vi trente én gang om dagen pluss en ekstra sykkel-økt for de som spilte kamp dagen før. Det ble mye sosialt. Vi var ofte ute og spiste og det ble mye kortspilling. Vi spilte 3 kamper der nede. Første kampen tapte vi 0-1 mot Polen. Jeg spilte 2. omgang. Vi slo Danmark 2-0. Da spilte jeg også 2. omgang. Jeg klarte meg bra i disse kampene, men jeg hadde min beste kamp mot Portugal, hvor vi tapte 0-1. Jeg spilte mot en veldig god kantspiller som jeg hadde veldig bra kontroll på. Men jeg var uheldig og lagde straffespark da han sparket ballen opp i hånda mi. Alt i alt en veldig bra tur både sportslig og sosialt!

Eirik Kjønø, som har spilt på Vindbjart og driver litt med fotballanalyse, var på La Manga og hadde dette å si om Alexander: – «Jones er en smart spiller, er rolig med ball, har god nærteknikk og tar fornuftige valg med ball. En spillende back som kommer til å blomstre i Vindbjart-miljøet. Får han på plass kommunikasjon og viser lederegenskaper, blir han en veldig god back!»

Vi gleder oss til å følge Alexander videre på Vindbjart og landslaget!