Vi hater å tape, selv om resultatet er ganske så underordnet i treningskampene.
Men som en arendalitt sa til meg etter kampen: «skal si dere har vinnerskaller». Han hadde helt rett, og derfor hater vi også å tape.

Skrevet av Steinar Skeie

Vi har et veldig ungt lag. Vi startet med hele 6 juniorspillere, og sendte også 3 Jr-spillere innpå i løpet av kampen. Altså 9 Jr spillere, de fleste fra egen klubb. Da er det ekstra gøy at vi spillemessig og sjansemessig hadde fortjent å vinne (sett med VFK-øyne da😉😄). Ikke minst gir det god selvtillit til en ung og fersk gjeng i «nye» VFK.

Selv om jeg alltid hevder med rette at vi stiller med «Verdens beste Vindbjart lag», hadde vi til dagens kamp ute 8 spillere. De fleste pga sykdom. Men på papiret mange sterke navn. Så da kan vi konkludere med at vi også har en stor og god stall.

Med ca 20 min igjen av kampen og på stillingen 0-0, brenner Christian Follerås sogar et straffespark. Og ikke nok med det. Børge Engesland bommer på åpent mål på returen. Og på toppen av det hele- og ikke lenge etter vår straffebom, scorer Kim Kvaalen på et fantastisk- og helt utagbart langskudd fra 25 meter. Det er visst av sine egne man skal ha det👍😊.

Vi takker gjestfrie og hyggelige Arendal for kampen. Ikke minst for fantastiske baneforhold. Så ses vi kanskje på Moen i NM👊👊👊

«Nye» VFK kommer til å bli veldig bra til slutt! 👍