Fredag 11.november ble årsfest for aldersgruppen jenter/gutter 7 til 12 år avhold i Venneslahallen. Over 600 små og store deltok.

For 3.året på rad ble årsfest for de minste i klubben avholdt i Venneslahallen. I år ble det ny rekord i antall, så det ser ut som om dette er noe som er kommet for å bli. Over 600 barn og foreldre stilte opp og koste seg i de timene festen varte. I regi av juniorutvalget, og med god dugnadshjelp, var hallen pyntet til fest med scene, lyd- og lysanlegg, flagg og et rikholdig bord med mat og kaker.

bilde2Hvert lag blir høytidelig tatt opp på scenen, hver spiller ropt opp med navn og mottar velfortjent pokal.
Etter pokalutdeling var det pizzabaguetter fra Maxi Catering og brus som stod på menyen for store og små. Under maten var det live musikk fra scenen før kaker skulle fortæres. Alle som var på festen hadde fått hvert sitt lodd og festen ble avsluttet med trekning og mange utslitte men fornøyde barn. Her var det full fart fra begynnelse til slutt.
Det ble målt 90 dB når barna var på det mest høylytte. I den grad høylytt fryd, skrik og leking kan være en standard for lykke, så føler vi at vi traff godt i år også.

Juniorutvalget vil benytte anledningen til å takke alle som stilte opp på dugnad både før, under og etter festen. Uten dere hadde dette ikke vært mulig!!

Med sportslig hilsen
Juniorutvalget

Takk til Vennesla Tidende for foto. Her kan dere lese vår eminente lokalavis sin dekning av saken.