Åssiden tok ledelsen i andre omgang, men vi snudde kampen til seier. Den satt nokså langt inne, men til slutt kom de forløsende skåringene og vi fikk med oss alle tre poengene hjem fra Drammen.

Skrevet av Stian Bøe

Åssiden startet aggressivt og var farligst i starten uten at det var veldig klare sjanser. Selv spilte vi under pari, kom etterhvert til mye innlegg, men alt ble for dårlig slått. Vertene tok ledelsen tidlig i andre omgang da de kom for lett til både innlegg og pasning i feltet på en dødball. Da så det litt mørkt ut, men Åssiden så ut til å gå tomme utover i omgangen og vi fikk litt mer plass å spille på. Et snaut kvarter ut i omgangen kom også utlikningen som nok senket stressnivået litt og ga oss tro på seier. Kjetil Myrvold vant ballen, fikk sendt den gjennom til Christian Tveit i nesten liggende posisjon og spissen satte den forbi keeper. Tiden gikk, nå med et klart overtak i vår favør og ti minutter før slutt kom ledermålet. Alla Abdallah kom forbi på kanten, la inn, og denne gangen traff innlegget godt, og Daniel Goa traff godt. Hardt opp i nettaket. Hans første skåring på A-laget.

jubel mot Åssiden
På stillingen 2-1 hadde Åssiden en stor mulighet, men vi holdt ut og satte spikeren i kista på overtid. Christian Tveit ble taklet ureglementert like innenfor sekstenmeteren, gikk et par sekunder før fløyta gikk og pekefingeren til dommeren viste mot straffemerket. Tveit satte straffen selv og utløste mye følelser blant lagkamerater og lagledelse. En stor opptur etter to kjedelige resultater. Noen andre ting å ta med seg fra kampen var dessverre at både Kawsu Jabai og Emil Grønn Pedersen måtte ut med skade, men samtidig fikk både Alla og Christian Tveit mange vel-trengte minutter på banen, sistnevnte i sin vante spissposisjon siden Markus Nyhus var utenlands i bryllup. Vi fikk også se Kjetil Myrvold en hel kamp sentralt på midten og Jon Hodnemyr på backen, nesten to år siden sist gang. Ingen kjempekamp, men velfortjent seier og tre viktige poeng.

Christian Tveit setter 3-1 på straffe

Christian Tveit setter 3-1 på straffe