Det så etter hvert ut som sesongens første poeng kunne bli en realitet, men Fløy utnyttet noen unødvendige balltap på tampen, og fikk med seg alle tre poengene i solskinnet på Flekkerøya mandag kveld.

Skrevet av Stian Bøe

Vi stilte med Halvor Homme i mål, Alain Natan Estay Delgado i forsvar, resten fra ungt til nokså ungt. Kampen startet nokså sjansefattig, utover i første omgang ble Fløy farligere, spesielt på dødballer og innlegg, Alain reddet på utrolig vis en ball på streken, mens vi kom nærmest med Aleksander Glastad som headet en corner i tverrliggeren. Andre omgang fortsatte egentlig som første, men vi fikk til mer på kantene, spesielt ved Kee Doh Htoo Deeku og Peder Andrés Åsemoen Karlsen, men dessverre stanget vi som regel i Fløyforsvaret når målet var i sikte. I forsvaret viste Alain sine kvaliteter gang på gang, og vant det som kom av dueller, han bør være kampklar for A-laget veldig snart. Dessverre ble det ikke noen mål på oss denne gangen heller, og bakerst raknet det et par ganger på slutten. Fløys Ole Fredrik Thorsen utnyttet det begge gangene slik at det endte med 0-2 tap, og fortsatt null mål og poeng denne sesongen. Som vanlig fikk vi en debutant på dette nivået, i dag ble det Junior 2-spiller Sindre Aas.

Alain Delgado er tilbake og var BB på Øya.

Alain Delgado er tilbake og var BB på Øya.

Vårt lag:
Halvor Homme. Ishan Skårdal, Marius Fjellet, Alain Natan Estay Delgado, Peder Andrés Åsemoen Karlsen, Martin Gardiner, Aleksander Glastad, Marcus André Aslaksen, Kee Doh Htoo Deeku, Markus Nyhus, Lucas Næss.

Innbyttere: Filip Førde og Sindre Aas.

Gule kort: Førde og Fjellet.