Vindbjart har fått en førjulspresang av den flotte sorten: Lyder Daland (19) er klar for klubben. Den unge, lovende midtstopperen kommer fra Express hvor han har gjort sakene sine meget bra og imponert mange.

– Jeg gleder meg veldig til å spille for Vindbjart og for supporterne, konstaterer Daland til Vindbjart.no.

Før tiden i Express spilte Lyder i Start, hvor han har fått mesteparten av fotballskoleringen sin. Lyder kommer fra Kristiansand og bor på Gimlevang/Lund. Ved siden av fotballen jobber han som tømrer, men han har ambisjoner om å gjøre fotballen til yrke på sikt – og da gjerne i utlandet.

Lover mye moro på Moseidmoen

– Det som fikk meg til å signere for VFK var ambisjonene til Jon og planen videre for meg og for klubben, sier Daland.

– Hva er målsettingene dine for årets sesong, både på egen vegne og for lagets del?

– Jeg ønsker å allerede i år bli en viktig spiller på laget. En spiller man kan stole på. En leder. For lagets del skal vi ta mange poeng – særlig på Moseidmoen – og kjempe i toppen av tabellen i år, svarer Daland.

Fornøyd hovedtrener

Vindbjarts hovedtrener Jon Hodnemyr har lenge hatt Lyder på ønskelisten. Nå er midtstopperen endelig er klar til å ikle seg den blå drakta, og akkurat det er Hodnemyr meget fornøyd med.

– Vi har vært på jakt etter forsterkninger i bakre rekker og er glade for å kunne presentere Lyder. Først og fremst er Lyder og Vindbjart en god match fordi han er en person med gode verdier, noe som er vår soleklart viktigste prioritering når vi leter etter nye spillere. På banen har vi hentet en spillende midtstopper med stor fart, som passer ønsket vårt om å dominere fotballkamper høyt i banen, sier Hodnemyr om nysigneringen.

Nå har Daland, Hodnemyr og resten av VFKs A-lag juleferie, men er straks i gang med treninger igjen når kalenderen viser januar.

Vi skal ta mange poeng i år – særlig på Moseidmoen. – Lyder Daland