Onsdag 14 juni gjestet vi Våg / Torridal på Vågsbygd Idrettsplass. Dette visste vi var en viktig kamp for å henge med helt i toppen av tabellen. Alt lå til rette for at dette skulle bli bra, flott bane, været var upåklagelig og stemningen i gruppa var god. Selv om vi hadde vunnet de 4 siste kampene, var vi bevisste på at nå måtte det nullstilles. For å få med oss disse 3 poengene måtte vi være klare helt fra start, og vise at her vil vi mest og jobbe sammen.

Skrevet av Siv Anita
1 omgang er i gang. Det går litt frem og tilbake de første 20 minuttene, vi får det ikke helt til å sitte, det blir ikke mange trekk innad i laget og vi kommer ikke til de helt store mulighetene. Det gjør heller ikke Våg, likevel er de effektive og de går opp i ledelsen. Nå våkner jentene. Vi begynner å vinne krigen på midtbanen, vinner duellene og kantene blir koblet på. Sofie er meget god og det er bare marginer som gjør at hun ikke setter både ett og to mål. Vi fortsetter å presse og får betalt da Emilie får kranglet ballen inn etter mye om og men rett foran mål. Vi går til pause med 1-1.
De neste 45 minuttene er kanskje noe av det bedre vi har sett i år. Bak i forsvar er vi trygge og solide, vi eier midtbanen, og det meste foregår på Våg sin banehalvdel.
Maren og Emilie gjennomfører sine beste 45 minutter i år, de er begge to en trussel på kantene og skaper mye farlig både med gode innlegg og avslutninger. Både Maren og Amanda setter to mål hver i denne omgangen og vi vinner fortjent 5-1.
Gratulerer!
Takk til dere som som er med å støtte laget, vi setter stor pris på at dere tok dere tiden til å dra til Vågsbygd for å heie frem jentene. Tusen takk!