Damelaget er inne i en god periode og tok onsdag sin tredje strake seier i møtet med Flekkefjord på hjemmebane. En utespiller fikk også sin debut i mål i denne kampen.

Skrevet av Siv Anita
Onsdag 31.05 tok vi imot Flekkefjord hjemme på Moseidmoen. Dette laget ligger et stykke bak oss på tabellen, likevel visste vi at vi kom til å få en tøff kamp. De er et lag som virkelig kriger for hverandre, og har mange gode spillere. Så vi var enige om å brette opp ermene, jobbe sammen og vise at denne kampen ville vi vinne.

Det startet litt kronglete for vår del. Ballen spratt alle veier, og litt høye skuldre gjorde at vi ikke fikk til det spillet vi ønsker. Til tross for dette så er vi det førende laget i første omgang, og det aller meste foregår på motstanderens banehalvdel. Vi går til pause med 0-0.
2 omgang starter litt på samme måte, men vi begynner å vinne flere dueller og er mer samlet i alle ledd. Sofie scorer og vi leder 1-0. Vi fortsetter å presse på, og mot spillets gang så reduserer Flekkefjord. Heldigvis klarer Emilie å sende oss i ledelsen igjen etter et godt slått corner fra Tina. Vi vinner til slutt 2-1, fullt fortjent i en skikkelig slitekamp hvor vi ikke får helt spillet til å sitte.
Slike kamper er godt å vinne! Takk jenter for at dere viser høy lagmoral og jobber iherdig. Dette fortjente dere!
Maren Handeland debuterte som keeper i denne kampen, hun gjorde en solid kamp og var tryggheten selv i buret. Gratulerer!