Torsdag 18. mai tok vi imot Rygene på Moseidmoen. I denne kampen hadde vi litt å revansjere, da vi gikk på et tap i forrige seriekamp borte mot Lillesand/Amazon.

Vi gikk ut i et høyt tempo, og det aller meste foregikk på Rygene sin banehalvdel de første 45 minuttene. Vi eide ballen mest, uten å komme til de helt store målsjansene. De ble «nesten» veldig mye, da vi var litt for upresise foran mål. Til slutt løsnet det, og vi ledet 1-0. Et godt forarbeid av Maren Quarstein, innlegget kom og der stod Aslaug på bakerste stolpe og gav oss ledelsen. Mot spillets gang klarte Rygene å utligne til 1-1 på et frispark rett utenfor 16-meteren.
Andre omgang startet ikke like bra. Vi ble presset mer bak i banen, og slet med å få til det spillet vi vet vi kan. Rygene gikk opp til 2-1. Da våknet jentene skikkelig. Vi begynte å vinne flere første- og andre-dueller, og vi så at denne kampen hadde de ikke tenkt å tape. Etter dette scorer vi 3 mål. Et fra corner som Maren Quarstein setter i mål, Sofie  Forså stusser et godt frispark fra Tina Mangseth i mål og Amanda Siwik kommer alene mot keeper og seieren er sikret. Vi vinner til slutt 4-2.
Er stolt over moralen laget viser, de kriger for sidemannen og løfter hverandre opp når ting butter litt imot. Gratulerer jenter med 3 fortjente poeng!
Siv Anita