Damelaget går fra seier til seier! I går kunne de reise fra Prestheia med 3 poeng i sekken etter å ha slått Gimletroll 3 2-1. Sofie Forså og Emilie Holen Larsen scoret målene som sørget for lagets fjerde strake seier.

Skrevet av Siv Anita Gundersen

Jentene kunne puste lettet ut etter at vi i gårsdagens kamp mot Gimletroll 3 kunne dra hjem med 3 poeng. Gimletroll er et godt spillende lag, så vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp. Til denne kampen manglet vi i tillegg noen spillere, så vi dro bort med en nokså liten tropp. Kjersti Aamdal fra jente 16 stilte sporty opp og kom innpå de siste 18 minuttene. Hun tok rollen som offensiv midtbane veldig bra, var god i duellene og jobbet utrettelig. Godt jobba!
Kampen startet litt frem og tilbake, ingen av lagene fikk til det helt store og det ble en krig på midtbanen fra start. Etterhvert tok vi mer og mer over, vi vant mange første- og andredueller og fikk involvert kantene på begge sider. Sofie Forså scorer nok et mål i går og vi går til pause med 1-0.
2 omgang er vi bedre med helt fra starten. Vi er det førende laget, men Gimletroll er farlige i overgangssituasjonene. Dette utnytter de, er effektive og reduserer til 1-1.
Vi fortsetter å male på, løfter sidemannen og kommer til flere farlige situasjoner uten å helt lykkes. Til slutt får Emilie Holen Larsen en fin ball ut på sin høyre kant, hun skjærer inn i banen og avslutter fra langt hold. Hun får et perfekt treff på ballen, den går over keeper og vi reduserer til 2-1. Gimletroll presser oss noe de siste 10 minuttene, men vi klarer å være kompakte og rydde unna det som kunne ha blitt farlig.
Høy lagmoral og aggressivitet gjør at vi går fra kampen som det vinnende laget.
Nå har vi vunnet de 4 siste kampene, det er mye bra på gang, samtidig som vi ser forbedringspotensiale på noen områder. Vi skal jobbe knallhardt videre!
Gratulerer jenter!