Damene spilte i går sin tredje seriekamp borte mot Gimletroll 2. Det endte med en sterk 5-2 seier. Dermed har damene fått en fin start på sesongen med 6 poeng på tre kamper og tredjeplass på tabellen.

Det var en spent gjeng som dro til Kristiansand kunstgress i går. Motstander var Gimletroll 2, et godt lag vi gledet oss til å møte. Vi hadde litt å rette opp spillemessig etter forrige seriekamp, og fokusområdet var klart: Vi skulle ut å vinne krigen!
Dette var rett og slett en lagseier av de store – årets beste kamp uten tvil. De viser høy lagmoral, innsatsen er upåklagelig og vi slipper Gimletroll lite til i kampen. Vi får brukt begge kantene våre mye, og de kommer til mange gode innlegg og avslutninger. Det er mange spillere som virkelig hadde en god dag på jobben, men totalt sett var dette en lagseier hvor vi ville mest der ute. Gratulerer jenter! Vil takke dere som tok turen for å se, dette setter vi virkelig pris på!
Denne kampen skal fort ut av hodet, neste serierunde møter vi Lillesand/Amazon på bortebane. En ny tøff kamp hvor vi må være påskrudd for å dra med oss 3 poeng hjem til Vennesla. Vi gleder oss!
Siv Anita