Onsdag 18. oktober tok vi imot Våg/Torridal på hjemmebane. Med tanke på hvor vi lå på tabellen var dette en viktig kamp for å fortsatt henge med der oppe. Jentene hadde med seg mye god selvtillit etter forrige serierunde, en kamp hvor vi var veldig effektive foran mål. Vi var klare på at den kampen måtte legges helt bort, her skulle vi ut i nye 90 minutter og legge ned masse arbeid. Våg/Torridal er et godt lag med mange gode enkeltspillere. så hvis vi ikke hang med fra start så ville dette bli en jevn og tøff kamp.

Skrevet av Siv Anita Gundersen
Kampen er i gang. Det er ingen tvil om hvem som vil mest og har ballen mesteparten av tiden. Vi vinner dueller, prater godt innad i laget og dermed så henger vi godt sammen i de ulike lagdelene. Jentene får til mange gode kombinasjoner uten at vi lykkes helt foran mål. Vår forsvars rekke er bunnsolide, og det som kommer rydder de opp i gang etter gang. Vi går til pause med 0-0, i en omgang hvor vi er det dominerende laget.
Andre omgang starter på samme måte. Jentene fortsetter å presse på, vi har ballen mesteparten av tiden og spiller hverandre opp i mange gode situasjoner. I forhold til første omgang er vi enda litt farligere foran mål, men det skal ta nesten 30 minutter før vi endelig får satt ballen i mål. Ballen ender i feltet, og etter mye om og men får Emilie lobbet ballen over keeper. Denne scoringen var utrolig viktig, og ikke minst godt for jentene hvor vi i denne kampen er det klart beste laget. Hadde vi klart å være mer nøyaktige og effektive foran mål så hadde det kommet en god del flere scoringer.
Emilie Holen Larsen ble matchvinner for damene mot Våg/Torridal

Emilie Holen Larsen ble matchvinner for damene mot Våg/Torridal

Det er mye vi skal være stolt av etter denne kampen. Det kreves mye konsentrasjon og tålmodighet når en ikke får det siste lille til å sitte. Dere jobber godt hele tiden, gir aldri opp og er ekstremt fokuserte på de ulike oppgavene dere har i hele kampen. En annen ting som var gledelig å se var hvordan dere spiller sammen som et lag. Dere poler ikke bare lange baller, men tar dere tid og bygger opp angrep etter angrep. Dere som tok turen for å se på fikk se jenter som ville spille fotball, ikke sparke fotball.
Kjempebra jobbet jenter!