Da er siste seriekamp unnagjort, og vi dro med oss 1 poeng hjem til Vennesla. Med tanke på tabellen så hadde ikke Express noe å spille for, da de allerede hadde sikret seg 5. plassen. For vår del var det en viktig kamp, vi visste at vi kom til å ende som nummer 2, 3 eller 4. Troppen vår var nokså tynn, noen var bortreist og i tillegg hadde vi noen på skadelista. 13 jenter dro til Fevik stadion for å virkelig gi alt, vi var spente og veldig motiverte for å gjøre en god kamp.

Skrevet av Siv Anita

Vi er det førende laget i første omgang. Jentene vinner dueller overalt på banen og vi kommer til mange gode og halvgode muligheter. Maren Handeland har god kontroll på det Express har å by på, og blir ikke satt på de alt for store prøvene. Vi får et frispark fra ca 25 meter som Tina setter kontant i mål. Etter dette fortsetter vi å kjøre på, og her er det bare marginer som gjør at vi ikke får full uttelling på sjansene våre. Vi går til pause med 1-0 ledelse.
Andre omgang starter på samme måte. Vi fortsetter å presse Express bakover i banen, kommer igjen til store muligheter. Kjersti Aamdal får tak i ballen utpå høyresiden. Hun gjør en klassefinte og får spilt opp Amanda som igjen finner Maren Quarstein. Kald og rolig setter hun ballen forbi keeper og vi leder 2-0. Etter dette begynner jentene å få det tungt. Vi blir mer baktunge og inviterer motstanderlaget inn i kampen. I tillegg får vi litt skader som gjør at vi blir ekstremt sårbare med tanke på den lille troppen vi dro bort med. Express klarer å utnytte dette og setter 2 mål. Det ender 2-2 på Fevik stadion, og når dommeren blåser av kampen føltes nok dette utrolig bittert for både trenere og spillerne.
Dette er likevel en kamp dere skal være stolte av. Dere jobbet utrolig godt i hele kampen, og vi så at dere gav absolutt alt dere hadde. Innsatsen og viljen dere viser står det respekt av, så selv om det føles som et tap der og da ser vi nå at dette ene poenget var utrolig viktig! Vi ender opp med en knallsterk 3. plass i årets sesong! Det vi sammen har fått til i år skal dere være stolte av. Det er spilt 18 kamper. Vi har gått seirende ut 11 ganger, 2 ganger har det endt uavgjort og vi har tapt 5 kamper.
Totalt sett så kan vi ikke være noe annet enn kjempefornøyd.
Gratulerer så mye jenter!
Siv Anita & Thomas