Onsdag 16 august dro vi avgårde for å spille bortekamp mot Lyngdal. Jentene var super klare for å revansjere seg etter forrige serierunde hvor vi tapte borte mot Donn.

Lyngdal har ikke vunnet mange kamper så langt i denne sesongen, men forrige serierunde slo de Gimletroll 3-2. Derfor var vi litt usikre på hva som møtte oss, og vi var veldig klare på at her måtte hver enkelt gå i seg selv og gjøre jobben skikkelig.
Vi startet kampen med høyt press, her ville vi vise at vi ønsket å være det ledende laget helt fra start. I løpet av de første 20 minuttene kom vi til mange store muligheter uten å lykkes med å sette ballen i mål. Til slutt får Amanda kjempet ballen i mål til en fortjent ledelse. Vi fortsetter å presse på og skape sjanser og mot spillets gang reduserer Lyngdal. Etter dette putter Tina og Tiril et mål hver, og vi går til pause med 4-1 ledelse etter er selvmål.
I pausen tar vi tak i en del del ting. Spillemessig er vi under paret av det vi vet vi kan. Vi må få lagt ballen ned og spille hverandre opp i gode og gunstige situasjoner. Mer kvalitet og presisjon med ball, vende spillet mer og bruke det store bakrommet som Lyngdal gav oss. I andre omgang føler jeg vi får til mer av den spillestilen vi ønsker. Kantene blir koblet på og midtbanen vår er gode til å trille ball. Amanda scorer 2 mål, Maren Q putter 3, Tiril 1 og det kommet nok et selvmål.
Vi vinner til slutt 11-2 i en kamp hvor vi vinner fortjent og er det beste laget. Deilig å score så mange mål! Vil trekke frem Tiril Grinheim i denne kampen. Med sin store fart var hun en konstant trussel på topp og leverte virkelig en god kamp.
Gratulerer med seier jenter, dette var morro!