Onsdag 11 oktober tok vi imot Gimletroll 3 på Moseimoen. Etter å ha mistet poeng i sluttminuttene borte mot Flekkefjord i forrige serierunde, var vi utrolig sultne på å få en seier i denne kampen.

Skrevet av Siv Anita Gundersen

Til denne kampen manglet vi noen spillere, her ble Kjersti Aamdal hentet opp fra J16 for å bidra. Fra sin posisjon som offensiv midtbane bidro hun sterkt til at seieren ble så stor som den ble. Hun vinner så og si alle dueller, er rolig med ballen og har et overblikk og driv som virkelig kom til syne. Gratulerer med en kjempekamp!
Maren Handeland spilte sine første 90 minutter i mål og gjorde ingen feil. Det som kommer har du full kontroll på, og du er god til å prate og gi tydelige beskjeder. Hun hadde heller ikke så alt for mye å gjøre, da vi i denne kampen hadde et solid forsvar som ryddet unna det meste.
Maren Handeland holdt nullen

Maren Handeland holdt nullen

Utover dette er det mange som kan trekkes frem, men samlet sett er dette en solid kamp fra samtlige spillere. Vi er effektive og netter hele 7 ganger før pause. Andre omgang setter vi inn et nytt mål og vi vinner hele 8-0.
Karoline Mygland, dagens kaptein, jobbet utrettelig

Karoline Mygland, dagens kaptein, jobbet utrettelig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil igjen takke dere som kommer å ser på og støtter jentene våre. På en regnfull dag så slår dere opp paraplyene og er til stede. Vi ser dere – tro meg! Tusen takk!