Onsdag 6 september tok vi imot tabelltoer Lillesand Amazon på Moseidmoen. Vi hadde litt å revansjere, da vi i vår gikk på et skikkelig stygt tap på Lillesand stadion.

Skrevet av Siv Anita 
Når dommeren blåser i gang kampen, er jentene på med en gang. Vi skaper flere store sjanser og vi kunne ha ledet både en og to null tidlig i kampen. Dessverre så er stolpen i veien 2 ganger, og vi får ikke helt skuddene til å sitte. Lillesand kommer på en overgang, de er effektive og går opp i ledelsen. Vi fortsetter å male på, og mye av spillet foregår på motsatt banehalvdel uten at vi helt lykkes med å sette ballen i mål.
De første 10 minuttene av andre omgang er vi litt bakpå. Lillesand tar litt over og vi sliter med å løfte laget høyere i banen. Så våkner jentene. I bakre rekker er vi solide, midtbanen finner hverandre og vi triller ball innad i laget, skaper rom for hverandre og tar over kampen. Tina og Carro jobber knallhardt sentralt på midtbanen og vinner det meste av dueller. Kantene våre er flinke til å holde bredden og de er en konstant trussel i vårt angrepsspill. Dette gir uttelling og Amanda reduserer til 1-1. Ikke lenge etterpå får vi en perfekt slått corner fra Tina som Maren Handeland setter i mål. Vil trekke frem Eline som fra sin høyre midtbaneposisjon hadde en veldig god kamp. Det var ikke få meter du la ned i dag. Gratulerer!
Vi vinner 2-1 og tar en meget sterk og viktig seier!