Etter å ha spilt 1-1 borte mot Rykene i forrige serierunde, visste vi at det var viktig å vinne denne kampen. Ikke bare med tanke på hvor vi ligger på tabellen, men for å få tilbake den gode følelsen. Mot Rykene fikk vi det ikke helt til, vi stod ikke samlet som et lag og spilte hverandre sjeldent opp i gode situasjoner.
Mot Randesund opptrer vi på en helt annen måte. Vi kommuniserer godt i alle ledd, er trygge og solide bak og skaper mange gode sjanser foran mål. Jentene er gode på å finne hverandre, de tar mange gode og riktige løp i forhold til ballfører. Arbeidsforholdene blir da lettere og vi har ballen mye innad i laget. Litt upresist blir det av og til, men syns likevel at de henter seg kjapt inn.
I andre omgang scorer vi 2 mål, og dette er ikke ufortjent. Maren Handeland setter et langskudd fra ca 20 meter og Aslaug Loland kommer igjennom alene og plasserer den sikkert til side for keeper. I løpet av kampen kommer kantene rundt og får slått mange gode innlegg. det er bare marginer som gjør at det ikke blir scoret både 2 og 3 mål til. Vil trekke frem Tina Mangseth som gjorde en veldig god kamp. I perioder var hun overalt, pratet mye og holdt laget samlet gjennom hele kampen.

Aslaug Loland og Maren Handeland scoret målene for VFK i seieren mot Randesund

Vi er godt fornøyde med gjennomføringen, nå venter en ny spennende bortekamp til uka. Da møter vi et godt Flekkefjord-lag.
Siv Anita