Det ble en utrolig spennende innspurt i G19 2. div, avdeling 3! Junior 2, eller Det Andre Laget, måtte vinne sine to siste kamper for å ha en sjanse til å stikke av med førsteplassen. Laget hadde en hengekamp, så det skulle spilles 2 kamper på tre dager siste uka. En tøff oppgave, men tirsdag ble en veldig fin kveld da det ble seier mot Torridal på Hommeren, samtidig som Vigør 2 tapte borte mot Lia. Da lå vi ett poeng bak laget fra Hellemyr og to poeng bak Lia. Dermed ville vi med seier borte mot Just, vinne serien med knapp margin.

Den avgjørende kampen gikk mot vår gamle erkerival, Just, på Justvikbanen. Vi startet bra og tok ledelsen etter 15 minutter da Jakob Rom Zakariassen styrte inn 1-0 etter en corner av Henning Harildstad. Vi hadde et par gode muligheter til å øke ledelsen, men mot slutten av omgangen kom hjemmelaget mer med i kampen, og slo tilbake med to mål før pause. Det så slett ikke lyst ut. Vi avsluttet første omgang veldig dårlig og måtte minst ha to mål i andre. Heldigvis hjalp pausepraten, for Just skapte ikke mye i andre omgang, og med en halvtime igjen, slo vi tilbake. Jakob Ståhl slo en perfekt ball igjennom til lynvingen, Torgeir Drivenes. Hardt presset fikk han med seg ballen og avsluttet iskaldt akkurat i rette øyeblikk. Det var 2-2 og laget fikk et skikkelig løft! Bare minutter senere var det Henning som løftet ballen igjennom til samme mann. Ballen kom litt vanskelig på Torgeir, som måtte løfte beinet for å få med seg ballen. Det gjorde han veldig bra, for han brøt igjennom med ballen et stykke foran seg. Keeperen til Just tenkte nok at den ville han rekke, men Torgeir var altfor rask og løftet elegant ballen over en utrusende sisteskanse og i mål. To fantastiske mål på to minutter, og kampen var snudd. Hele troppen stormet banen, men det var jo 15 minutter igjen, så ingenting var avgjort. Men nå var hele laget så gira at vi var klart best. Jakob Ståhl driblet seg innover fra skrå vinkel og avsluttet via keeper og i mål til 4-2. Just fikk ikke til mye på slutten, men Elias glapp ballen ved en anledning og laget straffe da han prøvde å ordne opp. Den reddet han mesterlig, så da gjorde det ingenting, og laget kunne slippe jubelen løs. Serien var vunnet for tredje år på rad i en tett og jevn avdeling.
Screenshot_20201102_190243
26 spillere har vært med på kamper for laget i høst. Tidligere junior 2-spiller, Martin Måreid Lundevold, har bidratt som hjelpetrener. Det ble lenge en veldig rar sesong, med først en lang pause fra fotball på grunn av pandemien, og så ble det corona-treninger uten fysisk kontakt. Det var fint for laget å få høstsesongen, og det kunne ikke blitt bedre med den avslutningen og seriemesterskap. En veldig fin gjeng å være trener for. Mange har spilt sammen i over 10 år og er gode kompiser. De er også inkluderende med folk som kommer utenfra, noe som gjør det til en trygg plass å være for alle. Takk for en fin sesong, gutter!