Det ble et klart tap i årets første treningskamp. Det startet bra, men et helt nytt VFK-lag fikk etterhvert store problemer mot Donn, og hang ikke helt sammen. Christian Tveit og Emil Pedersen satte ballen i mål i hver sin omgang for oss.

Hele 20 spillere fikk prøve seg i treningskampen mot Donn i Sørlandshallen i kveld, deriblant flere prøvespillere. Vi startet kampen bra, var aggressive og gode på gjenvinning. Det var helt fortjent da Christian Tveit satte ballen i mål etter en corner. Men Donn utlignet litt ut av ingenting før det var gått 20 minutter på en kontring. Et flott mål på volley etter innlegg, og kampen snudde med dette. Donn dominerte ut omgangen og vi hang ikke sammen. Hele 4-1 stod det til lakkskoklubben til pause.

Andre omgang ble jevnere, men det var Donn som økte til 5-1 på en dødball, før vi fikk et trøstemål da Emil Pedersen skjøt via en motstander, og i en bue over keeper til 2-5.

Med omtrent et helt nytt lag som skal samspilles, er det mye å jobbe med for spillere og trenere. Vi får tro at Steinar Skeie og Terje Eriksen får rettet opp litt de neste ukene. Heldigvis en stund til seriestart enda!