Etter nesten to frustrerende og traurige fotballsesonger der vår normale aktivitet har ligget nede, og vår egen Sør-cup har måtte avlyse den ordinære cupen 2 år på rad grunnet Covid-19, fikk vi endelig muligheten til å arrangere en liten erstatningscup for de aller minste!

Søndag 26 juni gikk en meget amputert utgave av årets Sør-cup av stabelen i Vennesla på Sparebanken Sør-banen.  Da fikk vi gjennomført en etterlengtet cup-dag for de aller yngste spillerne i Vindbjart FK 7 – 12 år. Vi arrangerte en mini -mini utgave av fotballcupen, «Sør-cup lokal», kun for egne klubblag. Vindbjart FK v/ vårt lokale cupstyre, gjennomførte dagen innenfor de smittevernreglene som foreligger, med en «kohort» på maks 200 stk. som spilte sine kamper på formiddagen og en tilsvarende «kohort» på ettermiddagen. 28 lag inkludert rene gutt- / jentelag, enkle årsklasser, sammensatte og mix-lag gjorde at alle fikk spilt flere kamper og noen fikk møte både eldre og yngre lag.

Og lengselen etter en viss normalitet i hverdagen var ikke uventet meget stor hos alle…… Som en av ungene som så vidt turte legge seg kvelden før fordi han gledet seg så voldsomt og var livredd for at de forsov seg og ikke rakk cupen….

Ungene koste seg og været var fantastisk, slik det skal  være under cup. Sør-cup og klubb stilte med gratis grillmat, is og drikke til alle og dagen ble toppet med cup t-skjorter og medaljer.

Stor takk til klubbens lokale Sør-cup komite, klubbens styre, trenere, foresatte og alle andre som gjorde dagen til en flott fotballdag.

 Vidar U