B-laget fulgte opp A-lagets fremgang i går, og tok sin egen 4-2 seier tirsdag kveld. Det sytes litt i sosiale medier om andrelag i seriesystemet, dagens kamp mellom to andrelag ble i hvert fall jevn, fartsfylt og spennende, Jervs materialforvalter ble sittende på benken hele kampen.

Skrevet av Stian Bøe

Vi stod som kjent uten mål og poeng så langt i år, etter fem kamper, men elleve minutter ut i kampen ble den stygge statistikken brutt. Lucas Næss la inn fra høyre, og Marcus André Aslaksen satte hodet til på bakerste stolpe, 1-0, hans første mål i 4.divisjon. Midtveis i omgangen øket vi kjapt til 3-0. Emil Grønn Pedersen puttet et hardt innlegg fra Gaus, og Kawsu Jabai gjorde en kopi av førstemålet mandag, satte fart og satte ballen i mål. Jerv utliknet ved Isac Lidberg etter 35 minutter og var med i kampen, men vi var mest effektive.

Etter pause byttet vi inn litt mer rutine, Alla Abdalla på midten, og to rogalendinger i fysio Tor Christan Birkeland på høyrebacken og Tor Ferenc Tostensen i midtforsvaret (begge med debut for Vindbjart 2, men har spilt på høyere nivå tidligere). Nå tok det bare fire minutter før Emil var på farten igjen, stakk i bakrommet på en ball fra Kawsu. Keeper kom seg ned og avverget, men Emil fikk med seg ballen og satte den i mål fra skrått hold forbi to forsvarsspillere. Jerv slo tilbake igjen med en fin volley fra Vegard Somdal etter en time, og både Kjetil Myrvold og keeper Halvor Homme måtte virkelig finne fram kvaliteter for å hindre at de kom nærmere. Det gjorde de ikke, Emil var nære på et hattrick, men satte ballen utenfor et nokså åpent mål etter at Gaus hadde slått både keeper og en forsvarer i en duell om en høy ball. Vi ble slet litt mer med å skape sjanser i andre omgang, men med seier 4-2 har vi nå slått Jerv 2 i tre kamper på rad. Emil skåret sine første mål siden slutten av mai 2017 og virket veldig tent. Gaus jobbet hardt, men står fortsatt uten mål i 4.divisjon i år.

To glade målscorere i Aslaksen og Pedersen(2)

To glade målscorere i Aslaksen og Pedersen(2)

Vårt lag:

Halvor Homme, Lucas Næss, Kjetil Myrvold, Kjetil Bjørk Isaksen, Ishan Skårdal, Kawsu Jabai, Aleksander Glastad, Martin Gardiner, Emil Grønn Pedersen, Øyvind Løkkebø Gausdal, Marcus André Aslaksen.

Innbyttere: Alla Abdallah, Tor Christian Birkeland, Tor Ferenc Tostensen.

1-0 (11) Marcus André Aslaksen
2-0 (24) Emil Grønn Pedersen
3-0 (25) Kawsu Jabai
3-1 (35) Isac Lidberg
4-1 (49) Emil Grønn Pedersen
4-2 (60) Vegard Somdal

Gule kort hos oss til Aleksander Glastad og Tor Christian Birkeland