IMG_9209
IFO hallen som vi kaller den, er en investering som er gull verdt. Den gir våre yngste i klubben mulighet for aktivitet hele året. Den skaper fysisk aktivitet og skaper masse glede, spesielt for de yngste. Fysisk og psykisk helse. Forebygging!

Men også våre ambisiøse og treningsvillige spillere, har nå fått en plass hvor de kan øve seg. Hele dagen, hele natten, hver måned hele året. Og det på bare 18×32 meter. Tusenvis av aktivitetstimer er allerede gjort i hallen. Og det på bare noen få måneder. Nyyydelig!!

Hallen er av plast, har kunstgress, fantastisk LED-lys som gir råbillig strømregninger. Og hele greia koster kun 2,5 millioner kroner. Den er mao verdt sin vekt i gull.

Tusen hjertelig takk til Vennesla kommune som bifalt VFK sin gode søknad og betalte hele gildet. Dog med litt overskridelser pga uforutsette ting.. Men det gjør ingen verdens ting. Det var verdt det!! Bare å bygge mer, for det ER verdt det. Garantert!

NFF, fotball,idrett og kommune Norge:
Bruk penger på billige haller som skaper aktivitet. Da kommer vi oss nok høyere på FIFA rankingen. En vakker dag… Klatre skal i alle fall VFK;)

IMG_9211 IMG_9208