Det ble en lang tur bort, en lang tur hjem, og en lang kamp for Vindbjart 2 i 4.divisjon mandag. E39 var stengt ved Lyngdal, og bussturen om Konsmo, Vigmostad og Kvås tok nesten tre timer.

Skrevet av Stian Bøe

Kampen måtte utsettes i tjue minutter for at vi skulle få en fullgod oppvarming, og før det var gått to minutter var vi i ledelsen. Kawsu Jabai vant ballen litt heldig på midten, spilte ut på kant til Lucas Næss, og Mathias Engebretsen satte innlegget i mål ved bakerste stolpe. Dette ble dessverre det absolutte høydepunktet, Flekkefjord utliknet etter fem minutter, gikk opp i 2-1 etter fint spill etter et kvarter, og så seg knapt tilbake etter det. Et langskudd etter 28 minutter ga dem en fortjent 3-1 ledelse til pause, selv om de vant mest dueller hadde vi en del muligheter med ballen på kantene, men utnyttet de sjelden. Andre omgang startet med tre Flekkefjord-mål i løpet av fire minutter og da var kampen avgjort. Hjemmelaget styrte kampen totalt resten av omgangen, scoret to ganger til slik at resultatet ble 8-1, og som de eldste på bussen sa, et nokså normalt resultat å få med hjem fra Flekkefjord, der vi sjelden sprudler. Dessverre var det svarte natta på vei hjem, så vi fikk ikke så mye utbytte av en ny omkjøringsvei, nå om Snartemo, Eiken og Sveindal. Med dette resultatet, fire poeng bak Donn og to kamper igjen, kan lakkskoklubben, med sin gode målforskjell, i praksis sikre opprykk med seier i sin siste kamp, mot Våg.

Vårt lag: Aleksander Lie, Ishan Skårdal, Kjetil Bjørk Isaksen, Øyvind Myrvold, Sondre Nordhagen, Martin Gardiner, Daniel Goa Utgård, Mathias Engebretsen, Lucas Næss, Peder Karlsen, Kawsu Jabai.
Innbyttere: Benjamin Udø, Markus Nyhus, Sondre Andersen.