VFK`s G13-lag hadde meldt på tre lag til årets Agdermesterskap i five a side.

Guttene begynte dagen i Sørlandshallen kl.0730, og det var tydelig at det var mange spente 13-åringer som gledet seg til en dag med fotball.

Etter flere harde bataljer og mye fin VFK-fotball i gruppespillet, så var det kun ett av de tre påmeldte lagene som gikk videre til sluttspillet. De to andre lagene hadde møtt tøff motstand i innledende runder, og marginene hadde heller ikke vært på VFK`s side. Det var lett å se på flere av guttene at de var temmelig deppet, når de røk ut av turneringen før 8-dels finalen på grunn av dårligere målforskjell.

Det laget som kom videre spilte godt og vant alle sine kamper innledningsvis. Dermed gikk de videre til sluttspillet som gruppevinnere. I 8-dels finalen møtte VFK-guttene et tent Trauma-lag. Kampen ble vunnet 4-3, etter mye flott VFK-fotball, og til dels overkjøring de første minuttene. I kvartfinalen møtte VFK-gjengen et velkjent Våg-lag, som de har spilt mot og slått flere ganger tidligere. Denne historien skulle vise seg å gjenta seg, og VFK-guttene  dro i land en fortjent 6- 2 seier.

Spenningen var dermed til å ta og føle på da guttene skulle opp mot Jerv i semifinalen. Laget fra Grimstad var meget bra, og Jerv ble for sterke for Vennesla-guttene. Det endte dermed med semifinaletap og turnerings-exit for VFK. Jerv gikk forøvrig til topps i turneringen, etter å ha banket IK Start 8- 0 i finalen.

Vi gratulerer hele G13-gjengen med flott innsats og mye pen VFK-fotball i årets Agdermesterskap.