Rivalene fra Flekkerøy levde opp til favorittstempelet fredag kveld. Selv om banespillet var nokså jevnt, var det hjemmelaget som best utnyttet mulighetene de fikk.

Skrevet av Stian Bøe

Øyvind Løkkebø Gausdal hadde et par bra sjanser i første omgang, men i trengte posisjoner klarte han ikke å avslutte godt nok på innleggene fra Børge Engesland og Mustafa Omarkheil. I andre enden av banen bisto keeper Christoffer Braastrup Andersen med å holde 0-0 frem til pausesignalet. I andre omgang klarte vi ikke å skape store sjanser, og etter at Fløy satte inn to mål det første kvarteret, var det lite som tilsa at en snuoperasjon ville komme.

Av de snaue 600 tilskuerne på Flekkerøya var det mange venndøler, nå må vi bare se fremover mot tre hjemmekamper på rad, Arendal i cupen onsdag, før vi får besøk fra Rogaland to helger på rad, i med Vardeneset og Viking 2.

Fløy7

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen avd. 3:

Fløy – Vindbjart 2-0

1-0 (53 min) Dardan Dreshaj
2-0 (60 min) Henrik Andersen

Vårt lag:

Christoffer Braastrup Andersen, Alla Abdallah, Daniel Johansen, Jesper Lauvsland (Markus Nyhus fra 80 min), Magnus Langerud, Børge Engesland, Mustafa Omarkheil, Robert Våge Skårdal, Marcus Aslaksen (Lasse Næss fra 62 min), Øyvind Løkkebø Gausdal, Berry Gerezgi (Stian Aabel fra 76 min).

Ikke benyttet: Halvor Homme, Jørgen Steinsholt, Martin Gardiner

Gule kort: Daniel og Mustafa.