Høstsesongen sparkes i gang i Mandal mandag, klokka 18.30 på den strøkne gressmatta i Idrettsparken. MK har overrasket de fleste så langt denne sesongen og ligger på fjerdeplass etter sommerferien, ett poeng og en plass foran oss. Ni kamper på rad uten tap står de med nå, akkurat det samme gjør vi. På hjemmebane har MK bare sluppet inn fem mål, samme antall som vi har sluppet inn på bortebane. Ligger det an til uavgjort 0-0 eller 1-1 her?

Det vil i så tilfelle være overraskende hvis vi ser på de siste møtene i Mandal. Vi har ikke spilt her med A-laget siden 2012, da vant vi 7-2, med bl.a. tre mål fra Ali Al-Gashamy, to fra Gaus og ett fra tidligere Mk-spiller Kjetil Myrvold. Året før vant vi 4-3 etter to mål fra Daniel Aase. Vi tapte en cupkamp i 2010, men siste tap i serien er helt tilbake til 1993, da det endte hele 6-0 til hjemmelaget, kommende Vindbjart-trener Erik ‘Beinet’ Tronstad satte inn den siste skåringen.

MK gir gratis inngang på hjemmekampene i år, og det er ikke lange veien vestover fra Vennesla, kanskje over Kulia? Vi håper derfor på mange Venndøler på tribunen for å støtte og hjelpe laget til tre nye poeng.

MK1993