Så snart 17.mai er overstått blir det fotballfest på Sparebanken Sør Arena. Forhåpentligvis. Vi tapte begge oppgjørene i fjor mot Start 2. 2-3 på Moseidmoen og 2-4 i byen, da vi måtte vinne for å henge med i opprykkskampen.

Skrevet av Stian Bøe

I år har begge lag slitt i starten av sesongen, begge står med kun én seier på fem kamper. Start 2 slo nabo Donn 2 3- på Sparebanken Sør Arena, og fikk ett poeng med seg hjem fra Flekkerøy, ellers har det blitt tap mot Flint, Bryne 2 og Madla.

A-lagsspillere som ‘kan’ dukke opp for hjemmelaget lørdag er Isaac Twum, Joachim Jørgensen og Kristján Flóki Finnbogason. Siden A-laget har spillefri neste helg øket det kanskje sjansen for at disse får kamptrening mot oss. Ellers må vi forvente å se unggutter, noen av dem i vannskorpen til A-laget, som Jesper Daland, Mikael Ugland og Sander Sjøkvist.

Hos oss er alle som startet i 5-6 tapet mot Viking med i troppen, Marcus Aslaksen er tilbake fra sykdom, Christian Tveit og Simon Aanonsen har også fått litt kamptrening siste uken og er aktuelle.