Årets 4.divisjon er halvspilt for Vindbjart 2, og andre halvdel starter som første avsluttet, mot Donn 2. De kommer til Moseidmoen torsdag kl. 19.00 for å prøve å ta revansj for 0-2 tapet på mandag. Siden det ikke har være noen A-kamp i mellomtiden er de samme spillerne tilgjengelige, men vi må også ha et øye fremover til mandag og 3.divisjonskamp, mot…Donn.

Skrevet av Stian Bøe

Ser vi på tabellen halvveis er vi under streken (streken kan vel flytte seg litt avhengig av om det rykker ned ett eller flere Agder-lag fra 3.divisjon. Vi har vært under streken i hele år, men etter vi har fått mulighet til å stille litt mer erfarent lag har resultater og prestasjoner kommet seg. Etter åtte tap på de første ni kampene, har de siste fire gitt tre seire og en uavgjort (likevel ikke som i fjor da vårsesongen ble avsluttet med åtte strake seire)

Donn 2 ligger helt sist, åtte poeng bak oss med kun fem poeng. Foran oss har vi Søgne og Kvinesdal innenfor ett poeng, og Randesund og MK hhv. fire og seks poeng foran. Alt å spille for altså, for at reserver og unggutter skal få god matching også neste år.

Litt statistikk fra sesongen så langt:

Antall spillere benyttet totalt, 52.
Flest kamper:
Aleksander Glastad 13 (alle)
Lucas Næss og Marcus André Aslaksen 12
Ishan Skårdal og Martin Gardiner 11
Øyvind Gausdal 10

Antall mål totalt, 19. 16 på hjemmebane (inkludert to på Homstean), og 3 på bortebane

Målskårere: Øyvind Gausdal 8, Emil Grønn Pedersen 3, Lucas Næss, Marcus André Aslaksen, Alla Abdallah, Christian Tveit, Kawsu Jabai, Daniel Goa Utgård, Berry Gerezgi og Peder Karlsen ett hver.

Link til tabell og resultater