Forrige helg deltok VFK G2006 på årets første offisielle turnering, nærmere bestemt Hinna Park cup i Stavanger. Helgen ble en stor suksess for gruppa, både sosialt og sportslig. Totalt  var det 23 spillere og 20 trenere/foresatte som deltok på turneringen. VFK G13 stilte derfor med to fulle 9er-lag, ett lag på nivå 1 og ett lag på nivå 2. I tillegg stilte trenere og foresatte et sterkt røverhistorie- og løgnaslandslag, som hadde toppet formen til tidsrommet mellom kl.21-23 på lørdagskvelden.

Skrevet av Håvard Karlsen

Lørdag – Gruppespill
Lørdags morgen startet gruppespillet for VFK 2. Laget fikk en trå start på turneringen, med en uavgjort-kamp og to knepne tap i gruppespillet. Dermed endte VFK 2 i b-sluttspillet. VFK 1 startet gruppespillet litt utpå lørdags formiddag, og hadde fin flyt i spillet helt fra første spark på ballen. Laget gikk gjennom gruppespillet uten poengtap, og med imponerende 18-2 i målforskjell.

5 (1)

Søndag – Sluttspill
På søndagen var det VFK 1 som skulle først i ilden. I semifinalen ble Brodd FK slått 2-0, etter en bunnsolid kamp mot et bra lag. Dermed var gutta klare for finale på Viking Arena. Der skulle VFK møte Ganddal IL, et fysisk solid og hardtarbeidende lag. De første fem minuttene av kampen ble VFK presset bakover av aggressive Ganddal-gutter, men etter noen hektiske åpningsminutter klarte VFK-gutta å få mer og mer kontroll på spillet. Midtveis i 1.omgang ble safran-boksen hentet frem, og flere nydelige VFK-angrep endte pent i nettmaskene bak en frustrert Ganddal-keeper. Når dommeren blåste av matchen, så sto det hele 4-0 til VFK på tavla, og årets første bøtte var et faktum. VFK 1 ble også det mestscorende laget av alle de 58 lagene som deltok i turneringen.

4 (1)

Etter en tung lørdag for VFK 2, så våknet gutta virkelig til liv i b-sluttspillet på søndag. Etter en sliteseier i kvartfinalen mot et bra Madla-lag, så løsnet det skikkelig for VFK i semifinalen. Brodd ble banket hele 5-2, og VFK 2 var også klare for finale på Viking Arena. I finalen viste laget styrke, og spilte sin beste kamp i turneringen. Det endte med en overlegen 4-0 seier, mot et sjokkert Forus og Gausel. Etter en frustrerende start på cupen, så hadde spillerne og trenerne klart å snu den dårlige trenden, og avsluttet turneringen med storspill. Meget sterkt! Dermed var det mange høye og mørke gutter, med to bøtter i bagen, som kunne vende nesen hjem til Vennesla litt utpå søndags ettermiddag.