Vindbjarts G13-lag gjorde en glimrende innsats i Volvo cup

I helgen inviterte Randesund IL til fotballcup på Sukkevann Idrettspark. Vindbjarts G13-lag skulle kjempe mot gode lag fra hele Agder Fotballkrets, og det ble en strålende helg med pent vær, fantastiske ungdommer og ivrige foreldre.

Innledende runder ble spilt på lørdag, og her viste guttene at de har trent godt gjennom hele vinteren. Gruppespillet besto av tre kamper, og resultatet var tre seire til VFK. Dermed ble laget puljevinnere.

Søndag startet med seier i kvartfinalen, men i semifinalen ble Randesund for sterke. Vindbjart hadde kun tolv spillere med på turneringen, og guttene fikk virkelig merke at mange tette kamper og sterk varme tæret på kreftene. Randesund vant senere finalen mot Vigør.

I Bronsefinalen, mot et toppet lag fra Våg, ble det en thriller. Til pause sto det 2-0 til Vindbjart. Men Våg utliknet etterhvert ledelsen, og etter ekstraomganger var det klart for straffespark.  En ny og brutal øvelse for guttene. Men gjengen fra Vennesla mestret oppgaven, og vant den nervepirrende duellen. Dermed sikret laget seg en sterk 3. plass i turneringen.

VFK-guttene er inne i sitt første år med 11`er fotball, og har tatt enorme skritt de siste ukene og månedene, spesielt i forhold til forståelsen av spill på stor bane. VFK-stilen begynner etterhvert å sitte, og det er bare å glede seg til fortsettelsen.

Vindbjart FK gratulerer guttene med flott innsats i Volvo cup, og er stolte av å ha et g13-lag som er blant de beste i sin klasse i kretsen.