G14 har et par hengekamper fra vårsesongen igjen, og i nest siste kamp sist uke ble det et sterkt poeng hjemme mot MK som ligger på andreplass på tabellen. Et tidlig mål fra Hege Holmqvist Nomeland ble raskt kvittert og snudd med to mål fra gjestene, men Noh Samson Amare kjempet inn en utlikning litt før pause. Kampen ble snudd igjen da Kristoffer Esperaas sendte oss tilbake i ledelsen 3-2, men igjen kom Mandalskameratene tilbake. Ett poeng betyr syvende plass før bortekamp mot Flekkefjord torsdag som avslutter vårsesongen.

Skrevet av Stian Bøe

Trener Thomas Mømb var litt usikker på om det kanskje ble seier 4-3 da fløyta gikk, men etter litt fintelling hadde han følgende kommentar:

Vi starter med å lede 1-0, så blir det 1-2, 2-2, 3-2 og så 3-3 til slutt, det går jo så fort! Vi spiller oss veldig bra ut synes jeg, kommer oss forbi. Vi skjønner at når vi blir presset så høyt kan vi av og til løse det med å slå en del lenger, gjerne på intensjonell kant som starter i bakrommet. Det var veldig gøy å se at vi fikk til i dag. De løper også mer enn forventet i dag, selv om det er veldig mange slitne gutter som kommer neste rett fra cup. Vi har et par skader og en suspendert, da er det tøft å møte et av topplagene, ekstra gøy med et godt resultat mot dem. Vi mener at vi kunne vært der oppe og kjempet, det var planen i å vise at vi også skulle vært der oppe, og kommer til å være der neste år.

a10
Kampfakta, G14, 1.divisjon, Vindbjart – MK 3-3

1-0 (4 min) Helge Holmqvist Nomeland
1-1 (14 min) Emanuel Batende
1-2 (25 min) Marcus Glesne
2-2 (28 min) Noh Samson Amare
3-2 (49 min) Kristoffer Esperaas
3-3 (54 min) Herman Nodland Fraidenraich

Vårt lag:

Elias Dale, Petter Bakkan, Helge Holmqvist Nomeland, Rajvir Simon Singh Sandhu, Simen Roland, Matas Maceika, Johannes Gjerustadf Larsen, Sawyer Tenney, Daniel Lund Augland, Rainsey Steven Mao, Mats Bakkan Lindekleiv, Niklas Skjervedal Johannessen, Marius Urdal Hansen, Noh Samson Amare, Kristoffer Esperaas.

Ingen kort.