Søndag gikk Vindbjart G15 helt til topps under årets Trollcup. Guttene leverte godt spill i det innledende puljespillet på lørdagen og viste at de ville bli vanskelig å hamle opp med.  Etter 4 kamper avanserte laget med 13-2 i målforskjell.

Skrevet av Dag Stian Tallaksen

På søndag formiddag fortsatte laget det gode spillet, noe som først ga en overbevisende 4 – 0 seier i kvartfinalen.

I første del av semifinalen mot Sola var det også bra flyt i spillet, og da man tok ledelsen like før pause virket det veldig komfortabelt. Det kan imidlertid snu fort i fotball og annen omgang ble en annen historie mot en motstander som nå måtte jage scoring. En utligning midtveis i omgangen ga noen hektiske sluttminutter. Guttene viste imidlertid mental styrke og slo tilbake med en sen scoring.

Selve finalen bar preg av at det var den syvende kampen på omtrent 30 timer. Slitne ben hos begge lag så ut til påvirke prestasjonen og det ble en relativt sjansefattig affære. Spenninga var imidlertid høy og den ble ikke noe mindre da kampen trengte straffespark for å bli avgjort, etter at stillinga var 1 – 1 etter ordinær tid og ekstraomganger. Vindbjart-guttene hadde best kontroll på nervene og kunne slippe jubelen løs etter å ha klart å score en gang mer enn motstander.

Dette er en fin gjeng med spillere som de siste par årene har deltatt på endel cuper, deriblant Gistrup og Norway cup, med jevne lag for å ivareta samholdet i hele spillergruppen. Derfor føles det ekstra fortjent at de nå fikk oppleve å gå hele veien.