Det ble uavgjort borte mot serielederne lørdag ettermiddag. Markus Nyhus skåret sitt første mål for A-laget da han ga oss ledelsen tidlig i kampen. Halsen snudde kampen før pause, men vi kom tilbake i andre omgang og sikret ett poeng.

Skrevet av Stian Bøe

Det begynte veldig bra, 1-0 etter fire minutter, men etter femten minutters tid tok hjemmelaget over kommandoen og skåret to ganger før pause. Andre omgang startet med fæle scener da Christian Follerås ble slått i svime da han slo hodet i marka etter en duell. Utover i omgangen tok vi mer og mer over, men klarte bare å skåre på straffespark og det endte uavgjort 2-2.
Første skåringen vår kom etter en langt innkast som Halsen ikke klarte å klarere. Til slutt endte ballen i nærheten av Markus Nyhus og han traff godt på volley i hoftehøyde fra syv meter. Hans første mål for A-laget. Halsens første mål kommer på hodet etter et innlegg mens det andre på overtid kommer på straffespark etter en felling ti centimeter inne i sekstenmeteren.
Vårt straffespark er det Børge Engesland som skaffer da han drar en finte nede ved dødlinja og blir lagt i bakken. Emil Grønn Pedersen satte straffen hardt oppe i hjørnet. Siste 15-20 minutter så Halsen ut til å bli mer slitne enn oss i heten og vi skapte mye sjanser. Christian Tveit burde skåret, men headet like utenfor etter et veldig raid og innlegg fra Magnus Langerud på høyrekanten. Emil, Kawsu og Christian igjen hadde muligheter til å avgjøre, men uten uttelling. Steinar Skeie oppsummerer:
– Vi skårer et fint mål i første omgang men det er mye rusk og unøyaktighet. Så får de et mål like før pause, noe som ofte vil gi guttene en psykisk knekk, men vi løfter oss, får inn en sulten Magnus Langerud og en rutinert Kjetil Myrvold og skaper nok sjanser til å vinne.

Målscorere Pedersen og Nyhus.

Målscorere Pedersen og Nyhus.

PS: Christian Follerås var borte en liten stund etter smellen sin, tok en tur på legevakta, men diagnosen ble at det ikke var hjernerystelse og han ble med hjem igjen uten å forsinke bussen som var timet inn til Champions League.