«Når det regner på presten så drypper det på klokkeren». Det er vel slik vi føler det litt nå om dagen. Med satsingen til IK Start, FK Jerv og Arendal, er det ikke plass til alle der. Ofte betyr det at unge og talentfulle spillere må vike plassen. Selv om Halvor selv kunne valgt å bli i FK Jerv, valgte han altså likevel å komme på lån i 2018 til VFK. Godt valg tror vi.

Skrevet av Steinar Skeie

Den unge gutten som nylig fylte 19 år, har allerede fått sin debut og erfaring i 1. divisjon. Han har en meget god venstrefot, et klokt fotballhode og er også en veldig fin og ambisiøs gutt. Med andre ord så passer han godt inn i KRYDDERKLUBBEN i KRYDDERBYGDA. Og det har selvsagt sentrale og kloke folk i Grimstad-klubben skjønt. Han har gått i god skole i moderklubben, så steget opp til å bli KRYDDERSPILLER burde kunne gå fort.

Litt fakta:
F.-dato/alder: 20.03.99 (19)
Posisjon: Venstre midtstopper
Yrke/utdanning: 3. klasse Dahlske vgs
Høyde og vekt: 187 cm og 80kg
Personlige ambisjoner: Spille fast og utvikle meg videre i VFK
Styrke: Fart, spillende, bra venstrefot
Hvorfor valgte du VFK: Valgte VFK for å få spilletid. Spill på et førstelag er noe jeg trenger for å utvikle meg videre som spiller og person. Det er da viktig for meg å være i en klubb som bruker ballen og tør å spille fotball, sånn som VFK

Da er det bare å ønske Halvor velkommen og lykke til i VFK!
Og sist, men ikke minst, må vi rose FK Jerv og VFK for en konstruktiv og løsnings-orientert prosess/avtale. Til beste for Sørlandsfotballen!

Godt å ha gode fotballvenner… Men vi gleder oss til NM👊👊👊