Den første samlingen for VFK Akademiet har funnet sted. Det skjedde mandag 9. januar, og vil for alltid stå som en merkedag for klubben. En ny milepæl er nådd. Første samling ble gjennomført med 25 forventningsfulle og ambisiøse spillere.

Målsettingen er først og fremst at vi skal få frem flere spillere til klubbens A-lag. Men det er også mål om å utvikle aldersbestemte landslagsspillere, og toppspillere nasjonalt og internasjonalt.

I VFK er vi kjent for å gå litt egne veier og stå for det. Det gjør vi også her. For i VFK skal vi først og fremst ha fokus på hvordan spilleren skal bedrive riktig egentrening. De skal mao få de beste tips og råd for egentrening. Samtidig har vi selvsagt da også tilrettelagt med flere timer eksklusiv innendørs treningstid for Akademispillerne.

Fokus på første samling var fotballhurtighet = persepsjon/orienteringsevne og 1. touchet = verdens viktigste touch.

Samlingen ble gjennomført under ledelse av vår fremragende instruktør og Startspiller, Daniel Aase. Med seg hadde han A-lagets keeper Nicolai Larsen Berg, A-lagsspiller Adam Pytel og A-lagets assistent Terje Eriksen. Alle sammen dedikerte og dyktige instruktører.

Undertegnede var observatør og kan umiddelbart fastslå at dette kommer til å bli en suksess.

Men når alt kommer til alt, avhenger selvsagt suksessen av hver enkelt spiller. De som trener mest og best/riktigst, blir alltid de beste/de som vinner til slutt. Så får tiden vise hvem det blir, men noen blir det. Og dere skal alle vite, at neste Martin Ødegård veldig fort kan komme fra VFK og Vennesla. Den som lever får se..

img_8810 img_8812 img_8815 img_8814


Terje Eriksen

Terje Eriksen

img_8849 img_8850