Et VFK-lag i poengnød tapte på overtid borte mot Hødd etter å ha ledet to ganger, og er nå under streken med tre kamper igjen å spille. Øyvind Gausdal og Nicolai Aas scoret for Vindbjart på Høddvoll.

Etter å ha tapt nøkkel-oppgjørene mot Odd2 og Fana, var det en utrolig viktig kamp som skulle utkjempes på Høddvoll søndag kveld. Øyvind Gausdal sendte VFK i ledelsen etter et kvarter og ledelsen holdt nesten helt inn til pause, men hjemmelagets Robin Hjelmeseth utlignet på overtid. Surt, men etter rapportene var Hødd det beste laget i første omgang.

I andre omgang sier rapportene at VFK var det beste laget, og Nicolai Aas gjorde 1-2 etter 70 minutter, men gleden ble kortvarig da Robin Alexander Edward Shroot utlignet like etterpå. Som i første omgang scoret Hødd igjen på overtid, ved Håkon Botn Brautaset, og vant dermed kampen 3-2. Dermed ble det nok et tap og Vindbjart ligger nå under streken, ett poeng bak Fana på trygg plass. Odd 2 kan også gå forbi med seier hjemme mot Hønefoss. Neste søndag kommer serieleder Nest-Sotra på besøk.