VFK tok tidlig ledelsen i kampen borte mot Hønefoss lørdag ved Emil Pedersen, som fikk sjansen som spiss i fraværet av Øyvind Gausdal. Hønefoss snudde kampen og ledet 2-1 til pause. Mot slutten av kampen scoret de to ganger til og det endte 4-1. Her er Steinar Skeies ord om kampen.

Etter å ha fått en ok start på kampen og går opp i 1-0 etter et glimrende angrep og fint mål av Emil Pedersen, hadde vi stor tro på at det skulle bli seier og 3 poeng. Men dengang ei..

KRYDDERFOTBALL?: NEI, vi forsøker, men klarer ikke det nå for tiden.

Beste medisin?:
– Tro på det vi holder på
med.
– Øve på de riktige tingene.

Uten at vi bruker fnugg av energi på det, spør mange om hvor det blir av en del spillere. Joda, vi hadde 10 stk indisponible, 9 pga skader. Men heldigvis har vi en stor og veldig talentfull stall, hvorpå mange nå får fantastisk god erfaring. Noe som kan vise seg å være gull verdt på sikt.

Dette er kjipt for alle som elsker VFK. Men husk: Tapere blir liggende og lete etter unnskyldinger. Vi står oppe allerede. Vi kommer garantert sterkt tilbake👍. Dette tåler vi greit, og dette skal vi lære masse av.

Avslutningsvis er det bare å gratulere med seieren, samt takke et glimrende vertskap i Hønefoss for kampen. Og lykke til videre Frode Lafton & co. Og hvilket fantastisk anlegg dere har👍👍