ifo2019

 – Ønsker du å melde ditt barn på IFO, ønsker du prøvedag eller har du spørsmål? Send mail til robert@vindbjart.no 

Vi har allerede fått inn de første påmeldingene for neste skoleår og håper på mange flere! Dersom du er usikker på om IFO er noe for ditt barn tilbyr vi prøvedager, slik at barnet selv kan teste ut om de liker IFO.

Om IFO

Visjonen og tanken rundt IFO er å skape gode aktivitetsmiljø i nærområdet. Vi ønsker å skape en felles arena for sosialisering av barn på tvers av skolene og miljøene i vårt nedslagsfelt, noe som vi på sikt ser på som en stor fordel når de fleste senere skal være/spille på samme lag. IFO-treningene skal gjenkjennes av indre motivasjon, mestring og aktivitetsglede. Hovedfokus er fotball, men det er også alternative tilbud for de som ønsker det.

Vi ønsker å:
–  Gi et kvalitativt godt aktivitetstilbud til barn i 1. til 5. trin
– Stimulere til gode holdninger når det gjelder trening/aktivitet, kosthold og samarbeid/fair play.
– Gi et godt måltid og stimulere til gode kostholdsvaner

Åpningstidene på IFO:

Mandag 14:00 til 16:30
Tirsdag 14:00 til 16:30
Onsdag: 12:15 til 16:30
Torsdag: 14:00 til 16:30
Fredag: 11:00 til 16:30

IFO har åpent alle ukedager mellom 1. august og 30. juni (med unntak av romjul og røde dager). Dager når skolen har stengt (følger skoleruta til Vennesla kommune), for eksempel planleggingsdager på skolen, høstferie og vinterferie er IFO åpent fra kl. 08:00-15:00.


Vanlige spørsmål og svar:

Hva er IFO? IFO er Vindbjart Fotballklubb sin egen skolefritidsordning, med fokus på idrettsaktivitet, lek og gode fotballopplevelser! Vi har aktive voksne som står klare til å heie fram og tilrettelegge et aktivt og lærerikt fritidstilbud for barn i 1. til 5. klasse.

Er det for seint å melde barnet mitt på IFO kommende høst? Nei, absolutt ikke! Vi har fortløpende påmelding gjennom sommeren og hele høsten, og vil gjerne ta imot ditt barn!

Hva er forskjellen på IFO og SFO? Vi har fantastiske forutsetninger for å spille fotball hele året og fokuserer på å gi barna stor glede og utvikling innenfor foballspillet. Vi benytter oss også av gymsalen til Moseidmoen Skole to ganger i uken til annen aktivitet. Så om du har et barn som ønsker mer fysisk aktivitet (med mest fokus på fotball) så tror vi at IFO vil passe helt perfekt!

Serverer dere mat? Ja, det gjør vi! Vi serverer mat alle dagene der vi på onsdager og fredager serverer god og deilig varmmat.

Hvor mye koster IFO? På IFO har vi satte priser for enkeltdager, og man kan melde seg på det antall enkeltdager man ønsker. Vi tar utgangspunkt i å være så lik som mulig SFO i pris, med et veldig lite tillegg for mat og transport (Vennesla, Kvarstein) Se mer informasjon på Vindbjart.no

Får 1. og 2. klasse gratis kjernetid? Ja, vi har samme ordning som SFO når det gjelder gratis kjernetid.

Har IFO åpent i ferien? Vi har åpent alle vanlige dager i skoleferiene (såfremt det er flere enn 4 påmeldte). Juli er eneste måneden vi har stengt.

Når starter IFO opp i høst? Vi starter opp onsdag 02. August. IFO er åpent fra kl. 0800-1600 disse dagene. Dette gjelder frem til skolestart den 17. August.

Hvordan melder jeg barnet på IFO? Påmelding blir tilgjengelig snarest! Send mail til Robert@vindbjart.no ved interesse.

Praktisk informasjon rundt oppsigelse/ reduksjon av dager: 

– Oppsigelse av plass må skje skriftlig (e-post til robert@vindbjart.no). Oppsigelsestiden regnes fra den dato oppsigelsen registreres ved IFO til utløpet av påfølgende måned. Eksempel: ved skriftlig oppsigelse 12. februar blir sluttdatoen 30. mars).

– Endring av antall dager må skje skriftlig (e-post til robert@vindbjart.no). Eksempel: skriftlig beskjed om endring av antall dager mottas mellom eks. 01. og 30. september: endring på faktura og tilbud vil gjelde fra og med 01. oktober.

 

Sportslig hilsen
Robert Våge Skårdal
IFO og BA-Akademiet
Vindbjart Fotballklubb
IFO-telefon: +47 48420240
Privat: +47 99367181
Robert@Vindbjart.no

Til toppen © Vindbjart fotballklubb Utviklet av Promotek - enklere. Bedre!