Ishan Skårdal har spilt for VFK i hele sin oppvekst, og er dermed en egenutviklet spiller. Først og fremst har denne hyggelige og veloppdragne gutten seg selv og takke, men vi gir også kredit til de trenerne som har hatt han opp i gjennom årene.

Skrevet av Steinar Skeie

Ishan er en spiller med generelt gode ferdigheter. Han er rolig og god med ballen, og gjør ofte gode valg. Mao en klok spiller som gjør få feil. På tross av sin størrelse og relativt sett liten fysikk, er han en uredd spiller, og vinner på den måten mange dueller. Og med sin klokskap og evne til å lese spillet, vinner han også ofte ballen før selve duellen.

Denne gutten er en veldig dedikert fotballspiller. Han har valgt videregående skole (KKG) og fotball linje. Samtidig har han som alle andre i VFK, flere egentreninger utover skole og fellesøkter. Det innebærer at han får stor påvirkning hver eneste dag. Det kan nok høres mye ut for alle og enhver, men er du dedikert og elsker fotball som Ishan, da går det veldig greit. Med så store treningsmengder, er det mest avgjørende at treningsinnholdet og intensitet er riktig. Samtidig må en være flink til å lytte til kroppen. Med dyktighet på disse områdene, finnes det ingen grenser for hvor langt Ishan kan nå. For utgangspunktet er veldig, veldig bra.

Litt fakta:
Ishan Skårdal
Alder:
18 år (14.01.00)
Tidligere klubber:
Ingen
Posisjon på banen:
Back (høyre og venstre)
Skole/utdanning:
Idrettslinja ved KKG 2. år
Høyde og vekt:
173cm 65kg
Ambisjoner:
Få ut potensialet mitt og nå som langt som mulig
Hvorfor ønsker du å satse på fotball i VFK:
Jeg velger VFK fordi jeg kjenner klubben, og synes spillerutviklingen og miljøet er veldig bra i VFK

Da er det bare å ønske Ishan masse lykke til!