For et lag j13 er!
Dette er et lag som har vært gode helt siden de begynte å spille fotball sammen i 1 klasse. En treningsvillig og dedikert gjeng

Jenter 13 (f 2009) har frem til nå i september hatt en helt fantastisk sesong. De har vunnet vårserien suverent, og leverte flotte resultater. I tillegg så har de utviklet enda mer spilleforståelse og utholdenhet. 

received_351939503745015

Vi har deltatt i 3 turneringer i år. Ålborg City Cup i Danmark, Sør Cup og nå nylig Meny Sebra Cup. Vi vant Ålborg City Cup, og Meny Sebra Cup. Vi tapte Sør Cup på straffe – men endte på en flott og sterk 2 plass. Fantastiske resultater av denne utrolige og flotte ungdomsgjengen. 
Vi har i tillegg knyttet treningshverdagen sammen med J17/15 seint i vår, og det har vært veldig vellykket. Bånd ble knyttet enda tettere sammen etter turneringen vi deltok sammen i Ålborg city cup. 

Nå har vi spilt halvparten av kampene for høstsesongen og den ser også utrolig bra ut, en uavgjort og resten seiere. Vi som trenere slutter ikke å bli imponert, og ønsker med dette å formidle det til resten av Vindbjart-familien.

Hilsen trenerene J13