Jenter 13 suser videre etter de vant sin 2.div avdeling i fjorårets serie. Onsdag vant de sin tredje strake kamp for sesongen, nå i 1.divisjon, her var det dog stor nivåforskjell på lagene. Myra hadde ikke noe å stille opp med når Vindbjart-jentene spilte seg fremover i banen. Til slutt ble det 18-0 og keeper Elisabeth Ståhl hadde en veldig rolig dag på jobb. Kampen om å bli best i Agder vil nok stå mellom Amazon/Imås, Randesund, Gimletroll og Vindbjart, men Gimletroll er også allerede slått i vår, med 10-0.

Onsdagens lag var preget av skader, og to yngre spillere var hentet opp til troppen, i tillegg til to 2008-modeller som reglene gir dispensasjon til. På lagbildet ser vi:

lagbilde
bak f.v. Rahel Nyriarukundo, Malin Tambini Balchen Finnestad, Constanse Nordhagen, Maren Bjørk, Mia Skoland Foran fv. Esther Chondo, Mathilde Kåsene Røraas, Elisabeth Ståhl, Kristine Roland, Camilla Breilid.

Skadet/utilgjengelige: Maline Kåsene Røraas, Sandra Askildsen, Emilie Glendrange, Leah Myhre og Ruth Amalie Weld.

Trener Frank Ståhls tanker om laget og årets sesong:

-Målsetningen for sesongen er jo å henge med i toppen, helt til siste slutt. Det er laget absolutt kapable til. Vi har med med gode yngre jenter også, som komplementerer laget. Vi har ambisjoner om å vinne serien, men vi får se.

Nå har klubben uttalt tydelig at de skal satse spesielt på jentefotballen fremover, og vi ser ut til å ha et godt utgangspunkt å starte med.

-Det gror mye godt her og i de andre jentelagene. Jeg synes vi ser resultater av å ha vært sammen i en del år. Nå trener vi også sammen med J17 to ganger i uka, da blir vi en større gjeng, og vi kan se at det faktisk er ganske mange jenter som er i klubben, og som vil satse. Jeg håper det vil skape et stort engasjement fremover, det ser bra ut.