2011 var et jubelår for Vindbjart FK, både økonomisk, sosialt og sportslig.

Dette var noe vi også fikk merke på den gamle nettsida. Utrolige 265.000 treff hadde vi i løpet av 2011-sesongen. Den tidligere bestenoteringen vår fra 2009, på drøyt 146.000 treff, ble senket med over 100.000 treff.

Utviklingen i forhold til antall besøkende på hjemmesiden vår de siste årene, illustreres best ved hjelp av figuren som du ser over. Slike grafer kan vel gjøre selv den mest kyniske bedriftsleder våt i øyekroken?!??

Uansett så fikk denne eksplosive utviklingen oss til å forstå at vi rett og slett hadde behov for en ny og bedre hjemmeside. Derfor hyret vi en gjeng med dyktige og IKT-kyndige VFK-sympatisører for å se på saken.

Denne gruppa jobbet beinhardt i to måneder. Målet var å få på plass en ryddig, stilren og smekker ny hjemmeside for vår kjære klubb.

Dette målet mener vi å ha nådd, og vi er ganske stolte av resultatet. Men uansett hva vi måtte mene, så er det jo egentlig  din mening som er viktigst.

Derfor lurer vi litt på hva du synes om den nye nettsida? Kom gjerne med både ris og ros. Konstruktive tilbakemeldinger setter vi stor pris på.