Lørdag 17/8 byr på åpning av ny kunstgressbane, med hjemmekamp mot Brodd, og i tillegg jubileumsfest med mat, drikke og underholdning. Festen starter klokka 14, og så får vi håpe det smitter over på kunstgresset når A-laget møter Brodd fra Stavanger en time senere.

Skrevet av Stian Bøe

Brodd startet sesongen bra, før de gikk in en svak periode uten seire i mai/juni. De slo tilbake med fire poeng mot topplagene Fløy og Viking 2 før ferien, men røk på et tap mot Flint i første kamp etterpå, og ligger nå midt på tabellen. Seks poeng og to plasser foran, på femteplass, ligger vi, og har et fælt tap i Mandal å revansjere.

Foran kampen i Stavanger i juni, der vi vant 2-0, påstod jeg at det var aller første møte med Brodd, men det viser seg nå å være helt feil. I mai 1972 møtte vi dem i andre kvalifiseringsrunde i cupen. Mål fra Terje Larsen og Terje Øydna holdt bare til ekstraomganger, og et mål her fra Jan Halsteinsen ble også utliknet av Tor Kåre Frafjord, som skåret alle tre Brodd-målene.

Brodd72

På den tiden var ikke straffekonkurranse noe tema, så vi måtte til Stavanger for å spille omkamp uken etter. Her ordnet Terje Øydna og Sven Olaf Solheim 2-1 ledelse til pause, men også nå slo Brodd tilbake, og vant 3-2.