Avdelingene for Norsk Tipping-ligaen 2019 ble offentliggjort lørdag og vi skal igjen spille mot lag fra både øst og vest, samtidig som alle fem Agder-lag er samlet i avdeling 3.

Skrevet av Stian Bøe

Vindbjart
Mandalskameratene
Donn
Fløy
Start 2
Pors
Storm (fra Skien)
Flint (Tønsberg)
Staal Jørpeland
Bryne 2
Vardeneset (Stavanger)
Brodd (Stavanger)
Viking 2
Madla

Agder-lagene kjenner vi godt, og det blir gjensyn med MK og Fløy neste år. Pors fra Porsgrunn er vi også godt vant med å møte.

Nye lag østenfra er derimot nyopprykkede Storm og Flint. Storm er en liten klubb fra Skien, mens Flint fra Tønsberg satser stort, og det er pågående dialog i byen om sammenslåing eller samarbeid med FK Tønsberg for å skape en toppklubb. Det er foreløpig uklart hva som skjer, men dette er kanskje grunnen til at sistnevnte klubb havnet i en annen avdeling.

Avdelingen kompletteres med seks lag fra Rogaland, Haugesundslagene Vard og Djerv 1919 sendes nordover og da sitter vi igjen med kun en fergetur neste år også, hvis ikke tunnelen til Jørpeland er åpnet og vi får bortekamp mot Staal sent på høsten.

Madla møtte vi i år, Viking 2 har vi møtt noen ganger tidligere, men ikke til seriekamp i deres nye storstue. Nyopprykkede Bryne 2 blir litt som en kopi av Egersund 2 i fjor, bare to år siden vi spilte mot Brynes A-lag i serien.

De to helt nye bekjentskapene blir Brodd og Vardeneset. Begge klubbene har vært stabile i 3.divisjon noen år, og kan ikke undervurderes. Brodd holder til på Midjord, sørøst for sentrum på Storhaug, mens Vardeneset er fra Tasta, nord i kommunen.

Tidlig oddssetting hos Norsk Tipping gjør Fløy til favoritter, med oss like bak (3.00 i odds) og Flint. Serien sparkes i gang 13.april.

https://www.norsk-tipping.no/artikler/odds-ute-pa-postnord-og-norsk-tipping-ligaen

VFK vant fairplay-prisen for 2018 i sin avdeling

VFK vant fairplay-prisen for 2018 i sin avdeling