Markus Nyhus er nok en spiller fra eget juniorlag som er funnet verdig til en plass i A-stallen. Og det betyr at det jobbes bra i egen klubb. Og det lige mi👍

Skrevet av Steinar Skeie

Nyhus er et etternavn en del av oss husker som noen positivt innenfor fotballfamilien. Og joda, Markus har de samme genene som broren, Henrik Nyhus. Ikke bare er de brødre, de er også utrolig like på mange måter. Både på og utenfor banen. Og det sier en som har trent begge to.

Og som Henrik er også Markus en offensiv spiller med en kraftfull fysikk. Med kun 17 somre bak seg, har han allerede en kraft og hurtighet som ligger skyhøyt over normalen. Og gutten har akkurat som broren, nese for mål.

Markus med opprinnelse fra Tveit, kom til VFK sitt juniorlag i 2015. Her har han tatt nye steg, og det har altså endt opp med en plass i A-stallen. Og vi har stor tro på at Markus om litt vil lykkes i VFK.

Å sammenlikne Markus med Henrik, vil alltid være litt risikofylt. For Henrik er Henrik og Markus er Markus. På den annen side er det jo greit å ha med seg noen av de gode genene. For det kan en trygt si at Markus har.

Litt fakta:
Fullt navn:
Markus Nyhus
Alder/F.-dato:
17 år/13.12.2000
Tidligere klubber:
Tveit IL, Gimletroll
Skole/arbeid:
KKG Idrett vg2
Høyde og vekt:
185cm – 80kg
Personlige ambisjoner:
Bli eliteseriespiller, eller høyere nivå om mulig
Sterke sider:
Fart, styrke og skape målsjanser
Litt om hvorfor du valgte å spille for VFK:
Jeg valgte Vindbjart FK fordi jeg vet at dette er en klubb som tør å gi unge spillere sjansen, og ikke minst fordi de utvikler spillere på en veldig god måte.

Da er det avslutningsvis bare å ønske lillebror Nyhus masse lykke til med fotballen i VFK!