Det ble som forventet tøft for Vindbjart 2 i Mandal søndag. I første omgang kjempet laget mot vinden og et opprykksjagende hjemmelag, og holdt ut en halv time før en ellers god Halvor Homme måtte gi tapt.

Skrevet av Stian Bøe

Hadde vi klart å holde kampen på 0-1 til pause, kunne det blitt en spennende andreomgang i medvind, men MK kjørte på, og skåret tre mål til i slutten av omgangen. Lasse Næss kom nærmest for oss, med et skudd som gikk en meter utenfor.

Andre omgang startet vi bra, Markus Fjordholm fikk et innlegg fra Martin Gardiner som han nesten klarte å stupheade inn. Vi fikk se noen eksempler på at det gikk an å utfordre veteranene i forsvaret til MK på fart, men etter dette hadde vi ikke så mye å komme med offensivt, og MK satte inn to mål til. Det kunne virke som beina til våre spillere sank ned i gresset i Idrettsparken, mens de grønne svevde på overflaten. MK overtar toppen av tabellen foreløpig, mens vi nå har fire kamper igjen på å redde plassen.

Vårt lag:

Halvor Homme, Marius Fjellet, Jon Herman Tukiainen Lundevold, Aleksander Glastad, Ishan Skårdal, Martin Gardiner, Antonio Benitez, Stian Aabel, Lasse Næss, Markus Fjordholm, Zeryab Ayman.

Innbyttere: André Bakken, Jakob Rom Zakariassen, Anders Urdal Hansen, Filip Haugland Viland.